Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Aralık 2019 - 11:38 Yorum: 0

İki bakanlıkta FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yürütülen FETÖ soruşturmasında 8 şüpheli...

İki bakanlıkta FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yürütülen FETÖ soruşturmasında 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında görev yaparken ihraç edilen 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Ankara, Kahramanmaraş ve Kayseri'de eş zamanlı yapılan operasyonda 5 şüphelinin yakalandığı ifade edildi. Firari 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber