Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 18 Mayıs 2021 - 14:38 Yorum: 0

İlçe Tarım Müdürü Korona’ya yenildi

Tunceli'nin Mazgirt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selcan Yalvaç (40), Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde yapılan...

İlçe Tarım Müdürü Korona’ya yenildi

Tunceli'nin Mazgirt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selcan Yalvaç (40), Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tunceli Tarım ve Orman Müdürü Orhan Kaya, "Mazgirt İlce Müdürümüz Ziraat Mühendisi Selcan Yalvaç, kardeşimizi dün gece koronavirusten maalesef kaybettik. Öncelikle ailesinin, tarım camiamızın ve tüm sevenlerinin başı sağolsun. Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin. Allah rahmetiyle muamele etsin mekanı Cennet olsun inşallah. Çok üzgünüz Rabbim sabırlar versin" dedi.

Yalvaç'ın evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber