Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

İnegöl Belediyespor'da Galatasaray FXTCR maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde sahasında Galatasaray FXTCR ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Galatasaray'a karşı net bir skorla galibiyet almak...

İnegöl Belediyespor'da Galatasaray FXTCR maçı hazırlıkları

BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde sahasında Galatasaray FXTCR ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Galatasaray'a karşı net bir skorla galibiyet almak için çıkacağız" dedi.

Turuncu-lacivertliler, maçın hazırlıklarını İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'ndaki idmanla sürdürdü.

Aksoy, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray FXTCR'yi yenerek play-out'a 16 puanla gitmek istediklerini söyledi.

Ellerinden gelen tüm gayreti sahaya yansıtacaklarını belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Son iki maçımız kaldı. Sahamızda Galatasaray, deplasmanda ise Fenerbahçe ile oynayacağız. Daha sonra play-out başlayacak. Sahamızda Galatasaray'a karşı net bir skorla galibiyet almak için çıkacağız. Elimizden gelen tüm gayreti seyirci desteğiyle sahada göstereceğiz. Galatasaray'a karşı ilk maçı deplasmanda 2-0 galibiyetten 3-2 kaybetmiştik. Şu anda bunun bilincinde çalışmalarımız devam ediyor. Play-out'tan öncede puanımızı 13'ten 16'ya çıkartabilmek için önemli olan bir maça çıkıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber