Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım:

"Doğrusunu söylemek gerekirse, oyuncularım istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar. Ellerinden gelen mücadeleyi de yaptılar"

İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım:

BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, sahalarında 1-0 yenildikleri Kocaeli Birlik maçına ilişkin "Doğrusunu söylemek gerekirse, oyuncularım istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar. Ellerinden gelen mücadeleyi de yaptılar" dedi.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta 5-6 net gol pozisyonuna girdiklerini ancak gol atamadıklarını söyledi.

Rakibin ise tek gol pozisyonu iyi değerlendirdiğini ifade eden Yıldırım, "5-6 net gol pozisyonumuz var. Bir de penaltı kaçtı. Doğrusunu söylemek gerekirse, oyuncularım istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar. Ellerinden gelen mücadeleyi de yaptılar. Tabi ki oyunda eksiklerimiz var ama yeterince gol pozisyonu ürettik. Sadece bu atamadık" diye konuştu.

Yıldırım, maç sonrası taraftarların protestolarının anımsatılması üzerine, "İstifa gibi bir düşüncem yok" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber