Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 01 Ekim 2014 - 09:39 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcılıklarına atama

Malatya İnönü Üniversitesi'nde sular durulmuyor...

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcılıklarına atama

MALATYA GÜNCEL - Malatya İnönü Üniversitesi'nde tüm rektör yardımcılarının istifasının ardından boşalan rektör yardımclığı görevlerine atamalar yapılıyor.

Malatya Güncel'in istifaları gündeme getirmesinin ardından jet hızı ile atamaları yapan Rektörlük, Prof. Dr. Yusuf Türköz'ün yerine Prof. Dr. Ünsan Özgen'i, Prof. Dr. Asım Künkül'ün yerine ise Prof. Dr. Davut Özbağ'ı atadığı öğrenildi.

İnönü Üniversitesi resmi internet sayfasından yapılan açıklamada; 

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Yusuf Türköz'ün yerine Prof. Dr. Ünsal Özgen, Prof. Dr. Asım Künkül'ün yerine Prof. Dr. Davut Özbağ atanmıştır. Prof. Dr. Yusuf Türköz ile Prof. Dr. Asım Künkül'e Üniversitemizin üst yönetimindeki değerli katkıları ve başarılı hizmetleri nedeniyle teşekkür ederken, yeni atanan Rektör Yardımcılarımıza başarılar diliyoruz.

Bu görev değişiklikleri, önceden plânlanan bir takvim dâhilinde ve Rektörlüğümüzün kendi tasarrufu ile gerçekleşmiştir. Bu tasarruf, bazı basın-yayın organlarında yer alan birtakım manipülatif haber ve yorumlarla ilişkilendirilemez. Değişikliğin nöbet değişimi olduğunun ve bunu başka yerlere çekmek isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber