Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Mart 2016 - 16:11 Yorum: 0

“İnsana Saygı Ödülü“ 2. kez Würth Türkiye’nin

Yüksek kaliteli ürünleri ve hizmetleriyle ile sektörde lider marka olan Würth, Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde, 2. kez İnsana Saygı Ödülü’nün sahibi oldu.

“İnsana Saygı Ödülü“ 2. kez Würth Türkiye’nin

Aday başvurularını yanıtlama oranı, aldığı başvuru sayısı ve sağladığı istihdam hacmi sayesinde Würth Türkiye böylece iki yıl üst üste bu ödülü almaya hak kazandı.

17 Şubat 2016 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törende, Würth Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Cüneyt Aydın’a ödülü Kariyer.net Kıdemli Müşteriler Yöneticisi Tayfun Toprak tarafından takdim edildi.

İnsana Saygı Ödülü için yapılan değerlendirmelerde, Kariyer.net üyesi olan şirketlerin bir yıl içinde en az 20 bin iş başvurusu alması, başvuru cevaplama süresinin 21 günden önce tamamlanması, cevap oranının %99’un üzerinde olması ve en az 50 kişiye istihdam sağlanması kriterleri dikkate alındı.

Würth Türkiye İnsan Kaynakları ekibi Kariyer.net üzerinden 2015 yılında aldığı 48.097 iş başvuru sayısı, başvurulara 1 gün içinde ve %100 oranında yanıt vermesi, ayrıca Kariyer.net üzerinden 70 kişiye istihdam sağlamış olması sayesinde tüm kriterleri başarıyla yerine getirmiş oldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber