Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Nisan 2017 - 15:13 Yorum: 0

İrfan Saraloğlu: "İlk 7’ye girmeyi hedefliyoruz"

Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, "Hedefimiz ilk etapta ligde kalmaktı, şimdi ise daha iyi hedefler koyup yukarıya doğru çıkmaya...

İrfan Saraloğlu: 'İlk 7’ye girmeyi hedefliyoruz'

Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, "Hedefimiz ilk etapta ligde kalmaktı, şimdi ise daha iyi hedefler koyup yukarıya doğru çıkmaya çalışıp, ilk 7'ye girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisar Belediyespor'un Kasımpaşa deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından Ege temsilcisinin antrenörü açıklamalarda bulundu.

Maçın erken bir saatte ve sıcak bir havada oynandığını hatırlatan Saraloğlu, "Toparlanmak zor oldu. Galibiyetin bize yakın olduğunu maçtan önce söylemiştim. Bu, oyuncularımıza olan güvenden kaynaklanıyordu. Kalitemizi ortaya koyup maçı kazanacağımızı bekliyorduk. Kalitemizi ilk 15 dakikada ortaya çıkaramadık ama ilk periyottan sonra oyun hakimiyetini elimize geçirdik. Ancak ilk yarıda golü bulamadık. İkinci yarıya motivasyonu yüksek tutup golle başladık. İkinci golü de bularak skoru da domine etmiş olduk. Kontrataklarla doğru pozisyonlar bulduk ancak 3. golü bulamadık. Oyuncularımızın karakterli mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz ilk etapta ligde kalmaktı, şimdi ise daha iyi hedefler koyup yukarıya doğru çıkmaya çalışıp, ilk 7'ye girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber