Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 12:58 Yorum: 0

İş adamlarından Kırşehir Valisi Şentürk'e ziyaret

Şentürk: "İlimizin tüm aktörleri ve iş adamlarımızla birlikte hareket ederek Kırşehir'e yeni yatırımların kazandırılması için çalışacağız"

İş adamlarından Kırşehir Valisi Şentürk'e ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ilin tüm aktörleri ve iş adamları ile birlikte hareket ederek Kırşehir'e yeni yatırımların kazandırılması için çalışacaklarını bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Avkapan'ın, beraberindeki iş adamlarıyla Vali Şentürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Şentürk'ün şu ifadelerine yer verildi:

"Kırşehir'in sanayileşmesi için iş adamlarımıza gereken desteği vermeye hazırız. Yatırım yapan iş adamları bir taraftan ekonomiye katma değer sağlarken diğer taraftan da istihdamı arttırmaktadırlar. Kırşehir OSB'de işletmesi bulunan iş adamlarımızı birlik ve beraberlik içinde görmekten mutluluk duydum. İlimizin tüm aktörleri ve iş adamlarımızla birlikte hareket ederek Kırşehir'e yeni yatırımların kazandırılması için çalışacağız. Birlikte yapılacak çalışmaların Kırşehir sanayisinin büyümesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber