Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Ekonomi 14 Aralık 2017 - 14:28 Yorum: 0

İş hayatına geri dönmek isteyen kadınlara mesaj; “Korkmayın yapabilirsiniz”

Akkök Holding, iş yaşamına geri dönmek isteyen YenidenBiz adaylarıyla bir araya geldi.

İş hayatına geri dönmek isteyen kadınlara mesaj; “Korkmayın yapabilirsiniz”

Akkök Holding, iş yaşamına geri dönmek isteyen YenidenBiz adaylarıyla bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Özlem Ataünal, çalışma hayatına geri dönmek isteyen kadınlara "Korkmayın yapabilirsiniz" mesajı verdi.

Farklı sebeplerle iş hayatının dışında kalmış, ancak "yeniden" dönmek isteyen eğitimli ve deneyimli kadınları profesyonel yaşama hazırlamak üzere 2013 yılında kurulan "YenidenBiz" kurumlarla adayları bir araya getirmeye devam ediyor. 2017 yılının son YenidenBiz buluşması Akkök Holding ev sahipliğinde gerçekleşti. YenidenBiz Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Oğuz Duman'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Özlem Ataünal, "Geri Dönüyoruz" isimli bir sunum gerçekleştirdi. Ataünal, konuşmasında, ara vermiş kadınlara iş yaşamına geri dönmeleri konusunda önemli tavsiyelerde bulunurken, kendi iş hayatından örnekleri ve yaşadığı tecrübeleri paylaşarak "Korkmayın yapabilirsiniz" mesajı verdi.

Etkinlik, eski bir finansçı olan ve ara verdiği dönemde YenidenBiz ile tanışıp kendi sosyal medya ajansını kuran Aylin Mürtezaoğlu'nun hikayesiyle sona erdi.

2013 yılında platform olarak kurulan ve 2014 yılında dernekleşen YenidenBiz kurulduğu günden bugüne 137 kadının işe geri dönmesine destek oldu. YenidenBiz Aday Geliştirme Programı kapsamında 100'den fazla eğitime, 3 bine yakın kadın katıldı. bin 100'e yakın adaya ulaşan YenidenBiz tüm bu rakamları, üyeleri, gönüllüleri, destekçileriyle katlayarak artırmayı hedefliyor.

İş hayatına geri dönmek isteyen kadınlara mesaj; “Korkmayın yapabilirsiniz”

İş hayatına geri dönmek isteyen kadınlara mesaj; “Korkmayın yapabilirsiniz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber