Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 26 Mart 2020 - 16:13 Yorum: 0

İscehisar ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ilk toplantısını yaptı

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde koronavirüs salgını nedeni ile evlerinden çıkamayan yaşlılar ve kronik hastalar için kaymakamlık bünyesinde "Vefa...

İscehisar ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ilk toplantısını yaptı

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde koronavirüs salgını nedeni ile evlerinden çıkamayan yaşlılar ve kronik hastalar için kaymakamlık bünyesinde "Vefa Destek Merkezi" oluşturuldu.

Kaymakam Uğur Kapar başkanlığında ilçe protokolünün katılımıyla "Vefa Sosyal Destek Grubu "ilk toplantısını yaptı. Toplantıda İscehisar'da halkın daha dikkat olması için bazı kararlar alındı. İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 14 kuralına kesinlikle uyulması gerektiğin belirterek, zorunlu ihtiyaçlar dışında evlerden dışarı çıkılmaması gerektiği konusunda ilçe halkını uyardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber