Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 13:38 Yorum: 0

Işık Kadınlar Derneği Vali Toprak’ı ziyaret etti

Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Elbir, Malatya Valiliği görevine atanan Mustafa Toprak'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Işık Kadınlar Derneği Vali Toprak’ı ziyaret etti

Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Elbir, Malatya Valiliği görevine atanan Mustafa Toprak'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Valiler kararnamesiyle İzmir Valiliği'nden Malatya Valiliği görevine atanan Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerini ileten Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Elbir, Vali Toprak'a derneğin çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Elbir, "Bizler sivil toplum kuruluşları olarak sosyal sorumluluk düşüncesi çerçevesinde yaşadığımız toplumda gördüğümüz aksaklıkları gidermek ve ilimize, ülkemize katkı sunmak için kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde hizmet üretmeye çalışıyoruz. Çalışma alanımız özellikle kadınlarımız, annelerimiz. Bugün ülkemizde yaşanan, yüreğimizi dağlayan terör eylemlerini gerçekleştirenleri de bir anne dünyaya getirdi. Annelerimizin bilinçli olması, toplumumuzun inşası için çok önemli, bu amaçla toplumumuzda güzel şeyler olması adına kadınlarımızın, annelerimizin bilinçlenmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu faaliyetlerimizi Vali Toprak'ın tecrübe ve deneyimlerinden istifade ederek işbirliği içerisinde sürdürüp, ilimize katkı sunmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Toprak ise ziyaretlerinden dolayı Işık Kadınlar Derneği'ne teşekkür etti. Toprak, "Kadınlarımız, çocuklarımıza daha kaliteli bir yaşam verebilir. Toplumun zaman içerisinde değişen şartları anne ve babaların, çocuklar üzerinde otorite kurmasını zorlaştırıyor. Toplumun geleceği olan çocukların yetişmesinde annelerin bilgi ve beceri ile donatılmış olması gerekiyor. Kadınlarımızın eğitimli olmasıyla toplumumuz eğitimli bir hale gelir. Bugün aklını ve ruhunu satmış terör eylemleri yapanları yetiştirenin de bir anne olduğunu düşünürsek, bir şeylerin aksak olduğunu görürüz. Teröristlerin ve bataklıkların kurutulması için önce kadınlarımızın eğitimi şart. Kadını yetiştirmek, toplumu yetiştirmektir. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapacak, yapılan çalışmalara destek sağlayacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber