Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:28 Yorum: 0

İŞKUR'un girişimcilik eğitimleri

ANTALYA (AA) - Antalya Çalışma ve İş Kurumu'nun girişimcilik eğitimleri devam ediyor.  İŞKUR Antalya İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, girişimcilerin kendi işini...

İŞKUR'un girişimcilik eğitimleri

ANTALYA (AA) - Antalya Çalışma ve İş Kurumu'nun girişimcilik eğitimleri devam ediyor. 

 İŞKUR Antalya İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, girişimcilerin kendi işini kurabilmeleri ya da işletmesini geliştirmeleri amacıyla uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin eylül ayından beri devam ettiği kaydedildi.

 

 

Açıklamada, eğitimini tamamlayanlardan kendi işini kurmak isteyen yeni girişimciler için KOSGEB tarafından, 3 bin liraya kadar kuruluş gideri desteği, 15 bin liraya kadar kuruluş dönemi makine, teçhizat, ofis donanım ve yazılım desteği, 12 bin liraya kadar da işletme giderleri desteği olmak üzere toplam 30 bin liraya kadar destek verileceği hatırlatıldı.

Yeni girişimci desteğinin 30 bin lirasının geri ödemesiz olduğu, 70 bin liraya kadar da geri ödemeli sabit yatırım desteği verildiği belirtilen açıklamada, girişimcilerin desteklerden faydalanabilmeleri için eğitim sürecini tamamlamış olmaları ve hazırlayacakları iş planını KOSGEB'e sunmaları gerektiği vurgulandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber