Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

GÜMÜŞHANE (AA) - CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.Özdamar, yaptığı yazılı açıklamada,...

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

GÜMÜŞHANE (AA) - CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Özdamar, yaptığı yazılı açıklamada, kimden, nasıl, ne zaman gelirse gelsin, herkesin ortak hedefinin teröre karşı durmak olduğunu belirtti.

Terörden Türkiye'nin çok çektiğini ifade eden Özdamar, şunları kaydetti:

"Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine, milletimize ve hukuk camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Adliyedeki saldırı, Berkin Elvan'ın çocukluğuna da, onun bizde yarattığı duygulara da en büyük ihanet eylemidir. Berkin Elvan bu toplumun yüreğinde özel bir yeri olan çocuğumuzdur. O eylemle maalesef ona gölge düşürülmüştür. Silahla sonuç alınmaz. Terörden medet umanlar, eninde sonunda yok alacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber