Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 23 Nisan 2015 - 11:53 Yorum: 0

İstanbul Valisi Vasip Şahin'den öğrencilere yanlış bilgi

İstanbul’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bir grup öğrencinin valiliği ziyaretiyle başladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin'den öğrencilere yanlış bilgi

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in, daha fazla hastane isteyen öğrencilere, “Son günlerde hastane ve doktor sayısı çok arttı ama yeterli değil. Biliyorsunuz İstanbul’un iki ayrı noktasında şehir hastaneleri var.” cevabını vermesi dikkat çekti.

Beşiktaş Lütfi Banat İlköğretim Okulu öğrencileri, İstanbul Valiliği’ni ziyaret etti. Öğrenciler, ziyarette Vali Şahin’e çiçek hediye etti. Şahin de çocuklarla bir süre sohbet ederek isteklerini dinledi.

İstanbul’a hastane yapılmasını isteyen bir öğrenci, “Doktorların çok olmasına rağmen hastaneler yetersiz kalıyor. Hastanelerin artırılmasını istiyorum.” diye konuştu. Şahin de, öğrencilere, “Biliyorsunuz hastane ve doktor sayımız son günlerde çok arttı ama bunun daha da artması, yeni yatırımlar lazım. Şehir hastaneleri var, İstanbul’da da iki ayrı noktada var biliyorsunuz. Diğer yapılan hastanelerin yanında.” bilgisini verdi.

Ancak Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi İstanbul’da Başakşehir ve Sancaktepe’de yapılması vadedilen iki şehir hastanesinin resmen temeli atılmasına rağmen iki alanda da herhangi bir çalışma bulunmuyor. Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı raporda 3 bin 700 yataklı olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Sancaktepe'deki alan, halen General İsmail Hakkı Tunaboylu Kışlası olarak kullanılıyor. Hiçbir faaliyetin gözlenmediği alana askeri helikopterler inip kalkıyor. Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2 Şubat'ta temeli atılan Başakşehir Şehir Hastanesi alanında da herhangi bir çalışma gözlenmiyor.

VALİLİK KOLTUĞUNA ÖĞRENCİ OTURTULMADI

Öte yandan, bu yıl valilik koltuğuna öğrenci oturtulmadı. Valilik yetkilileri, koltuğa öğrenci oturtulmamasıyla ilgili, basın mensuplarına, “Sadece bir çocuk koltuğa oturuyor. Diğerleri rencide olmasın diye böyle bir uygulama yapıldığı.” bilgisini verdi.


VALİ ŞAHİN'İN BAHSETTİĞİ HASTANELERİN SON DURUMU



Haber Kaynağı: bugün
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber