Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Şubat 2022 - 17:30 Yorum: 0

İstanbul’da Trabzon rüzgarı esti

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da kutlama programı düzenlendi.

İstanbul’da Trabzon rüzgarı esti

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da kutlama programı düzenlendi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Maltepe Orhangazi Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe siyaset, sanat ve iş dünyasından isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkuya sahne olan organizasyonda Trabzon'un kültürü, mutfağı, yöresel ürünleri, tarihi ve doğası tüm yönleriyle sergilendi. Açılış konuşmasını yapan Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, "Trabzon'umuzun kurtuluşunun 104. yılını geride bırakıyoruz. Biz burada çok önemli bir tarihi yeni nesle anlatmaya çalışıyoruz. Trabzon günleri, kurtuluşun hatırlanması ve kutlanması, ecdadımıza rahmet okunması açısından çok çok değerlidir. Trabzon'dan çok değerli insanlar yetişmiştir, yine yetişecektir. Bize bu etkinlik için destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şatıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzonlu olarak birlik, beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi bugün de vatan uğruna canımızı seve seve veririz. Bize vatan olarak bırakılan bu kutsal toprakları bizden sonraki nesle bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Tarihimizi, kültürümüzü, kardeşliğimizi nesilden nesile aktarmak adına İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde olduk."

Etkinliğe katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Burada olmak, sizlerle bu atmosferi yaşamak çok anlamlı. Buradan güç alıyorum. Karadenizli olmak, Trabzonlu olmak çok önemli. Bu topluluğun bir ferdi olarak zoru kolaylaştıran, uzağı yakınlaştıran, engelleri aşarak bizi buluşturan dernek başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Trabzon'u dünyada temsil eden Trabzonspor'umuza selam olsun. Başarıya sabırla birlikte ulaşacağız. İstanbul'da bir Trabzon rüzgarı esecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber