Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2022 - 11:43 Yorum: 0

İstanbul’da yaşayan Ukraynalılar yakınlarından bilgi almak için konsolosluğa geldi

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı sabah saatlerinde başlattığı saldırıların ardından İstanbul'da yaşayan bazı Ukraynalılar, yakınlarından bilgi almak için...

İstanbul’da yaşayan Ukraynalılar yakınlarından bilgi almak için konsolosluğa geldi

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı sabah saatlerinde başlattığı saldırıların ardından İstanbul'da yaşayan bazı Ukraynalılar, yakınlarından bilgi almak için soluğu Bakırköy'deki Ukrayna Konsolosluğu'nun önünde aldı.

Rusya, bu sabah erken saatlerde Ukrayna'ya saldırı başlattı. Yaşanan durumun ardından İstanbul'da yaşayan Ukraynalı bazı vatandaşlar soluğu Bakırköy Florya'da bulunan Ukrayna Konsolosluğu'nun önünde aldı. Konsolosluğa gelen Ukraynalılar, ülkelerinde yaşanan durumla ilgili bilgi alıp, orada yaşayan yakınlarını Türkiye'ye getirebilmenin yollarını arıyor.

"Orada bulunan herkes korkuyor"

Eşiyle birlikte konsolosluk önüne gelen Elana İleri, ailesinin ve dostlarının Kharkiv'de yaşadığını ve şu an için büyük bir korku yaşadıklarını belirterek, "Dostlarım, arkadaşlarım orada Kharkiv kentinde yaşıyor. Orada bulunan herkes korkuyor, kimse ne olacağını bilmiyor. Savaş başladı. Bazı vatandaşlar orada bodrumda şu an, çünkü Kharkiv'e yönelik çok yoğun saldırı var. Annemi Türkiye'ye getirmek istiyorum ama şu an gelemiyor. Çünkü evini bırakmak istemiyor. Orada hırsızlıkta çok fazla yaşanıyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber