Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı: "Milletimizi meydana getiren bütün fertler olarak bize düşen görev, bu eşsiz mısralardaki kardeşlik ruhunu ve duygu birliğini dinmez bir coşkuyla ilelebet muhafaza etmektedir"

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

SİNOP (AA) - Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, "Milletimizi meydana getiren bütün fertler olarak bize düşen görev, bu eşsiz mısralardaki kardeşlik ruhunu ve duygu birliğini dinmez bir coşkuyla ilelebet muhafaza etmektedir" dedi.

Belovacıklı, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli marşların, ulusların birliğini sağlayan ve yaşatan temel ögelerden biri olduğunu belirtti.

Belovacıklı, mesajında şunları kaydetti:

"İstiklal Marşı, ülkemizin dış güçler tarafından işgal edilerek tarihten silinmek istediği günlerden, Türk Ulusu'nun saldırgan düşmana karşı vermiş olduğu bağımsızlık ve özgürlük savaşını ölümsüzleştiren, vatan sevgisini ve inancını canlı tutan eşsiz bir eserdir. Milletimizi meydana getiren bütün fertler olarak bize düşen görev, bu eşsiz mısralardaki kardeşlik ruhunu ve duygu birliğini dinmez bir coşkuyla ilelebet muhafaza etmektedir. Bu vesileyle İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 94. yıldönümünü kutlar, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber