Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ezbere İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ezbere İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

Çok Programlı Lise'nin konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinlikler sunuldu.

İlçede ortaokullar ve liseler arası düzenlenen "Ezbere İstiklal Marşı Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Kaymakamı Kadir Perçi, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber