Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Eylül 2017 - 12:03 Yorum: 0

İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "yangın söndürme cihazı" hediyeli anket düzenliyor.

İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "yangın söndürme cihazı" hediyeli anket düzenliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin bilgiler de içeren anket, 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim günleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle "ödüllü anket" başlattı. Büyükşehir birimlerinin tanıtıldığı, hem bilgilendiren hem de kazandıran ödüllü anketler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez şanslı 50 kişiye "yangın söndürme cihazı" hediye edecek. Vatandaşlar, Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Hipodrom'daki binasında bulunan dilekçematikler ile "anket.ankara.bel.tr" internet adresinden ankete katılarak, 6 soruyu cevaplandıracak, anketin sonuçlanmasının ardından da gönderilecek SMS ile bilgilendirilecek.

Ankara İtfaiyesi'ne ilişkin birçok konuda bilgilerin yer aldığı anket, 6 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Anketin sonunda, katılanlar arasından kurayla belirlenecek şanslı 50 kişiye, "yangın söndürme cihazı" hediye edilecek.

İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber