Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2018 - 09:14 Yorum: 0

İyi Ağda Yapmanın Yolu Epiwax

Soyulabilir ağda, sahip olduğunuz vücudunuzun herhangi bir bölgesinde istenmeyen tüyleri giderebilmektedir.

İyi Ağda Yapmanın Yolu Epiwax

Kişisel temizliğin en önemli unsurları arasında yer alan epilasyon, istenmeyen tüylerin vücuttan uzaklaştırılmasıdır.
 Bu bakım üzerinde ağda gibi yöntemlerin olması ile beraber her bir türünün de farklı çeşitleri yer almaktadır. Bununla beraber epilasyon konusunda farklı uygulama şekilleri ve yardımcıları yer almaktadır. Hassas ve normal cilt yapıları konusunda sizlere ayrı seçenekler sunarak kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Epilasyon konusunda Türkiye’nin en fazla tercih edilen EpiWax ağda çeşitlerini internet adresimiz üzerinde kolayca bulabilirsiniz.
Ağda Çeşitleri
EpiWax ağda çeşitlerinden biri tanesi olarak yer alan ağda çeşitleri sayesinde sizde istenmeyen tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz. Herhangi bir ön işlem gerektirmeye gerek kalmadan kolayca ve tekrar tekrar kullanılacak olan ağda bantları da işlemin çabuk bitmesine yardımcı olmaktadır. Üstelik vücudun farklı bölgeleri üzerinde göre farklı oranlarda da üretilen kullanıma hazır şekilde bulunan ürünler, paketlerinin içerisinde ağda temizleme yağları da yer almaktadır. Sizde EpiWax ağda ürünleri sayesinde uzun süreli temizlik sağlayabilirsiniz.
Sizde evinizde kolayca ağda yapmak istiyorsanız internet adresimiz üzerinden EpiWax ağda ürünlerinden hemen yararlanabilirsiniz. Epilasyon uygulamalarının en çok kullanılan ürünleri EpiWax ağda çeşitleridir. EpiWax ağda çeşitleri şekersiz içeriği ile oldukça uzun süre temiz kalmayı sağlamaktadır. EpiWax ürünleri ağda köklerini yavaşlatmaya başlayarak devamlı olarak kullanımda tüylerin azalmasına da yardımcı olmaktadır. Çantalı olarak bulunan ağda setleri içerisinde yer alan kartuş ısıtma cihazı ya da cezve ile homojen bir ısınma sunmaktadır. Ön ısıtma ile beraber herhangi bir bekleme olmadan kolaylıkla uygulanabilecek olan kartuş ağdalar, pudralı ve kokulu seçenekler de yer almaktadır. ndan bilgi alarak bu ağdanın diğerlerinden farkını öğrenebilirsiniz.
Uygulanması
Vücudunuzda yer alan tüylerin çıkma yönünün ters bölgesine doğru uygulanan EpiWax ağdalar tüylerin ters yönde çekilmesi ile tüyleri gidermeye devam etmektedir. Bununla beraber EpiWax ağda ürünlerinin konserve ve kalıp ağda seçenekleri de yer almaktadır. Isıtıldıktan hemen sonra ıspatula yardımıyla vücudunuz üzerinde istenilen oranlarda uygulanan bu ağda çeşitleri, kartuş hareketinin yetersiz olarak yer aldığı alanlar üzerinde kullanım rahatlığı sunmaktadır. Son çıkan teknoloji olan bu alanda soyulabilir ağdalar da bir farklı alternatif olarak karşımıza çıkabilmektedir. Uzun senelerdir kullanılan EpiWax ağda çeşitleri herhangi bir aksesuar gerektirmeden kullanılmaktadır. Sizlere bu alanda uzun süreli temizlik sunan EpiWax ağda modellerini internet adresimiz üzerinde kolayca inceleyebilirsiniz. Cezve ile beraber ısıtıldıktan sonra el ile uygulanarak el ile çekilen el ağdalarına alternatif olan EpiWax ağda ürünleri çok daha yumuşak yapıda yer almaktadır. Bıyık bölgesi üzerinde pratik temizlik sunar. Ürün satışı üzerinden yapılmaktadır.. Tüyleri kökünden almasından dolayı sizlere uzun süreli kalıcılık sağlayan EpiWax ağda çeşitleri kızarıklık ve tahrişe sebep olmadan tüylerden kurtulmanızı sağlamaktadır.

ETİKETLER: Soyulabilir ağda
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber