Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 29 Mart 2019 - 11:28 Yorum: 0

İzol: “Demokrasimize sahip çıkarak oyumuzu kullanmalıyız”

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı (Mersin GİAD) Mehmet Serkan İzol, görüşü ne olursa olsun herkesin sandığa giderek oy kullanması çağrısında...

İzol: “Demokrasimize sahip çıkarak oyumuzu kullanmalıyız”

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı (Mersin GİAD) Mehmet Serkan İzol, görüşü ne olursa olsun herkesin sandığa giderek oy kullanması çağrısında bulundu.

Mersin GİAD Başkanı İzol, yazılı bir açıklama yaparak, Mersinlileri oy kullanmaya davet etti. Seçimlerin demokrasi açısından önemli olduğunu belirten İzol, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu kaydetti. Vatandaşları demokratik bir seçim için oy kullanmaya çağıran İzol, "Seçimler ülkemizin ve bulunduğumuz kentin kaderini değiştirebilen, demokrasi adına vazgeçilmez bir unsurdur. Demokrasimize sahip çıkarak görüşümüz ne olursa olsun sandığa giderek oyumuzu kullanmalıyız" dedi.

Yerel yönetimlerin çalışmalarının Mersin için büyük önem taşıdığını dile getiren İzol, "Seçimin kazananı kim olursa olsun Mersin'e yönelik çalışmalarını kent lobisi ile birlikte yürütmesi gerekiyor. Birlik beraberlik içerisinde atılan adımlar Mersin'i daha farklı bir kent haline getirecektir. Özellikle göreve gelecek başkanların kentimizin turizm alanları üzerinde ciddi oranda çalışmalar yaparak bölgemizde turizm havzası oluşturması gerekiyor. Bu açıdan yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

Mersin için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan İzol, "Seçimin kazananı hangi taraf olursa olsun, kaybeden tarafın da Mersinle ilgili görüşlerini göz ardı etmemesi gerekiyor. Mersin'de A partisi veya B partisi diye ayrım yapılmadan rekabetin sonunda kazanan kim olursa olsun kaybedenle birlikte hareket ederse o zaman kazanan Mersin olacaktır. Yerel yönetimlerin bu konudaki tavrı net olursa birlikten güç doğacağına inanıyorum. Yerel seçimlerin ülkemiz ve Mersinimiz adına hayırlı olmasını diler, kazanan tarafın Mersin için çok çalışmasını temenni ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber