Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Jandarma, çocukları hayvanat bahçesine götürdü

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Bekişli Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören çocukları, hayvanat bahçesine götürdü.Sabah saatlerinde...

Jandarma, çocukları hayvanat bahçesine götürdü

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Bekişli Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören çocukları, hayvanat bahçesine götürdü.

Sabah saatlerinde Şahinbey’e bağlı Bekişli Köyü İlköğretim okuluna gelen jandarmalar, öğrencileri jandarma araçlarına bindirerek şehir merkezindeki hayvanat bahçesine götürdü.

Jandarmayla birlikte hayvanat bahçesini gezen öğrenciler mutluluk yaşadı. Öğrenciler aslan, zürafa ve fil gibi hayvanları hayatlarında ilk kez gördüler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrencilere gezi esnasında kitap, şapka ve balon gibi çeşitli hediyeler verildi.  

Gezi tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine bırakıldı. Öğrenci aileleri jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Okulun öğretmenlerinden Elif Sultan Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün geçirdiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber