Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ekim 2018 - 16:53 Yorum: 0

Jandarma’dan kaçak içki operasyonu

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak içki üretimi yapılan bir eve baskın yaptı.

Jandarma’dan kaçak içki operasyonu

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak içki üretimi yapılan bir eve baskın yaptı. Operasyonda 3 bin 450 litre kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Eşençay Köyü Söğütseki mahallesinde ikamet eden A.K ve S.K isimli şüphelilerin kaçak alkol üretimi yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine jandarma ekipleri harekete geçerek evi ve şahısları takibe aldı. Bir süre yapılan takibin ardından jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

Köydeki evde yapılan aramada 3 bin 430 litre şarap, ve kaçak alkol üretimi için kullanılan ekipmanlar ele geçirildi. Ayrıca Çorum merkezde bir başka adreste yapılan aramada ise 20 litre kaçak üretilen rakı ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince yakalanan 2 şüphelinin ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Jandarma’dan kaçak içki operasyonu

Jandarma’dan kaçak içki operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber