Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2018 - 13:18 Yorum: 0

Jandarmadan kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Bolu'da, jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde kullanılması muhtemel yerlere yaptıkları operasyonda 320 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Jandarmadan kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Bolu'da, jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde kullanılması muhtemel yerlere yaptıkları operasyonda 320 gram uyuşturucu ele geçirildi. Ekiplerin yol uygulamasında ise, 149 karton kaçak sigara yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde imal, ticaret ve kullanımına engel olunması için Bolu il ve ilçelerde bulunan sorumluluk alanlarında eş zamanlı operasyon yaptı.

Uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği değerlendirilen riskli bölgelerdeki parklarda, sabit yol kontrol noktaları, metruk binalar ile yapımı devam eden inşaatlar ve köprü altlarının bulunduğu bölgelerde yapılan operasyonlarda 320 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekiplerin yol kontrollerinde yaptıkları uygulamada ise doğu illerinden İstanbul'a seyir halinde olan bir otomobilde 149 karton bandrolsüz kaçak sigara yakalandı.

Jandarmadan kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber