Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2021 - 15:23 Yorum: 0

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kilogramın üzerinde kubar esrar ve 1 adet silah ele geçirdi.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kilogramın üzerinde kubar esrar ve 1 adet silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Ortahisar ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde İ.T. ve A.Ç. isimli şahısların bahçelerine ektikleri kenevir bitkilerinden elde ettikleri kubar esrar maddesinin satışını yapmak üzere müşteri aradıkları duyumu üzerine harekete geçti. Adli makamlardan alınan arama kararı ile İ. T. ve A. Ç. isimli şahısların evlerinde yapılan aramada bin 40 gram "Kubar Esrar" maddesi, 5 kök kenevir bitkisi kökü, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet şarjör, 27 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirilirken, şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü belirtildi.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber