Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mart 2017 - 11:33 Yorum: 0

Jandarmaya silah çekti, tutuklandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, alacaklısını vurma ve işyerini yakma tehdidinde bulunan şahıs, olaya müdahale eden jandarma ekiplerine tüfek doğrulttu.

Jandarmaya silah çekti, tutuklandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, alacaklısını vurma ve işyerini yakma tehdidinde bulunan şahıs, olaya müdahale eden jandarma ekiplerine tüfek doğrulttu. Yaşanan arbedede jandarma şahsı etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, S.K. (48), Gedelek Mahallesi'nde işyeri olan bir şahıstan alacağını istedi. Akşam saatlerinde borçlu kişiyi arayan S.K, eğer borcunu ödemezse kendisini vuracağını ve işyerini de yakacağını söyleyerek tehdit etti. Tehdit edilen işyeri sahibi durumu jandarmaya bildirdi. Önceden tedbir alan jandarma, dükkana gelen S.K'yı gözaltına almak istedi. S.K. jandarmaya tüfeği doğrulttu. Jandarma ekipleri elindeki tüfeği alarak S.K.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen S.K., güvenlik güçlerine silah çekmek suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber