Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2021 - 23:53 Yorum: 0

Jess Thorup: “Sivasspor bize zor anlar yaşattı”

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında DG Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuştu.

Jess Thorup: “Sivasspor bize zor anlar yaşattı”

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında DG Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuştu. Thorup, "Öncelikle maç beklediğimiz gibi oldu. Sivasspor güçlü bir takım. Güçlü oynadılar. Özellikle kanat oyuncuları çok güçlüydü. Bize zor zamanlar yaşattılar" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Kopenhag'da Teknik Direktörü Jess Thorup, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Thorup, "Öncelikle maç beklediğimiz gibi oldu. Sivasspor güçlü bir takım. Güçlü oynadılar. Özellikle kanat oyuncuları çok güçlüydü. Bize zor zamanlar yaşattılar. Ceza sahamıza uzun toplarla yaklaşmaya çalışacaklardı. Bunu da iyi savuşturduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca topa hakim olduğumuzda iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk, değerlendirdik. İlk yarıda da bazı pozisyonlarımız var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber