Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ağustos 2014 - 21:23 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta "Büyük Taarruz ve Atatürk Sergisi"

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında "Büyük Taarruz ve Atatürk" konulu fotoğraf sergisi açıldı

Kahramanmaraş'ta 'Büyük Taarruz ve Atatürk Sergisi'

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Garnizon Komutanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında "Büyük Taarruz ve Atatürk" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezindeki serginin açılışına Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kerim Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Kahramanmaraş'taki patriot hava savunma sistemlerinin Alman komutanı Kurmay Albay Thorsten llg katıldı.

Büyük Taaruz ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafların yer aldığı sergi, 3 gün gezilebilecek. 

 

- Sergiye Alman askerlerin ilgisi

Albay Ilg, açılışın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

"Türkiye'de görev yapmak benim için büyük bir şereftir" diyen Ilg, "Kahramanmaraş halkı bizleri çok iyi karşıladı. Buradaki misafirperverlikten çok memnunuz. Bu yüzden Kahramanmaraş halkına en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Yarın yapılacak törende askerlerin geçişini de merakla bekliyorum" dedi.

Bir gazetecinin "Görev süreniz dolmadan ülkeden ayrılacağınız söyleniyor" sözleri üzerine Ilg, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, 1 Ocak 2015'e kadar görevinin başında olduğunu bildirdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber