Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Sağlık 21 Eylül 2017 - 19:18 Yorum: 0

Kahta’ya son teknoloji röntgen cihazı

Kahta Devlet Hastanesi acil servisine son teknoloji röntgen cihazı alındı.

Kahta’ya son teknoloji röntgen cihazı

Kahta Devlet Hastanesi acil servisine son teknoloji röntgen cihazı alındı.

Kahta Devlet Hastanesine alınan son teknoloji röntgen cihazı hastanenin acil servisinde hizmet vermeye başladı. Yeni alınan dijital röntgen cihazının Lateral çekimler yapabilmesi ve 4x4 metre alan içerisinde hareketli çalışma özelliğine sahip olması sayesinde, özellikle kaza geçirmiş travmalı hastaların sedye üzerinde hiç hareket etmeden, daha hızlı, güvenli ve kaliteli çekimlerinin yapılması sağlanıyor. Ayrıca hasta ve hasta yakınları için çok büyük kolaylık sağlarken, aynı zamanda röntgen biriminde çalışan personele zaman kazandırıyor.

Acil Serviste cihazı inceleyen Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Abdulkadir Dost, yeni cihazın görüntü açısından, hasta konforu açısından hem de radyasyon riski açısından son teknolojiye sahip olduğunu ifade etti.

Kahta Devlet Hastanesine kazandırılan teknolojik özelliklere sahip yeni dijital röntgen cihazı sayesinde daha hızlı çekimler yapılabildiğini belirten Dost, "Bu cihaz kaliteli görüntüleme ve hastalarımıza daha hızlı müdahale etme açısından büyük avantaj sağlamaktadır. Hastalarımızın filmini çekerek direk Pacs sistemine gönderiyoruz. Hekim arkadaşlarımız da anında filmi görüyor ve hastaya müdahale ediyor. Böylelikle teşhis ve tanıda daha ileri bir safhaya gelmiş bulunuyoruz. Yeni cihazımızın bölgemize, ilçemize ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dost, Kahta Devlet Hastanesine kazandırılan son teknolojik cihazlarla birlikte sağlık hizmetindeki kalitelerini yükselttiklerini ifade ederek, "Hem radyoloji alanında hem de diğer hizmetlerin kazandırılması hususunda yoğun mesai harcayan TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekillerimize ve Genel Sekreterimiz Sayın Erdoğan Öz'e teşekkürü borç bilirim." şeklinde konuştu.

Kahta’ya son teknoloji röntgen cihazı

Kahta’ya son teknoloji röntgen cihazı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber