Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 12:33 Yorum: 0

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldırım’ın Kadir Gecesi mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım'ın Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldırım’ın Kadir Gecesi mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım'ın Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, yayımladığı mesajında, "Bereket ve mağfireti bol olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bu gece, Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz" dedi.

Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır diyen Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla, manevi doyuma ulaşarak geçirdiğimiz Ramazan ayı, kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi olan Kadir Gecesi'nin faziletiyle zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecenin önemi ile ilgili şöyle buyurmaktadır: "Her kim Kadir Gecesi'ni imanlı ve bilinçli şekilde ihya ederse geçmiş ve gelecek günahları bağışlanmış olur." Bizler de sunulan bu fırsatı iyi değerlendirmeli bu mübarek gecenin rahmet ve bereketinden yararlanmalı, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in mesajları ile hayatımıza yön vermeli, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âlemine ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisiyle Kadir Gece'nizi kutluyor, Kadir Gecesi'nin feyiz ve bereketinden nasiplenmeyi, dua ve ibadetlerimizin kabul olmasını, Ramazan Bayramı'na sağlık, huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber