Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

Kaleci Onur’da büyük düşüş

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, Avrupa piyasasında büyük bir düşüş yaşıyor.

Kaleci Onur’da büyük düşüş

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, Avrupa piyasasında büyük bir düşüş yaşıyor. 2014 yılında piyasa değeri 12 milyon Euro'yu bulan Onur'un, yeni sezonda değeri 6 milyon 750 Euro'ya geriledi.

Transfermarkt verilerine göre, Trabzonspor kaptanı Onur, son iki sezonda 5 milyon 250 bin Euro değer kaybetti. Milli takım kalesini Volkan Babacan'a kaptırmasının ardından Onur'un Avrupa'daki piyasa değeri de düştü. 2014 yılında 12 milyon Euro ile Spor Toto Süper Lig'in ve Avrupa piyasasının en pahalı kalecileri arasında yer alan Onur Recep Kıvrak, son iki sezonda yaşadığı performans düşüklüğü ve takımın aldığı sportif sonuçların ardından piyasa değerinde büyük bir düşüş yaşandı.

23 Temmuz 2014 verilerine göre 12 milyon Euro değeri bulunan Onur'un değeri, 26 Ocak 2015'de 11 milyon Euro, 26 Haziran 2015'de 10 milyon Euro, 18 Ocak 2016'da 7 milyon 500 bin Euro ve 15 Temmuz 2016'da ise 6 milyon 750 bin Euro'ya kadar düştü.

Onur'dan beklenti büyük

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve arzuladığı performansı takımın içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle gösteremeyen Onur, bu sezona ise farklı hazırlandı. Fazla kilolarından kurtulan ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren milli kalecinin bu sezonki en büyük hedefleri arasında ise A Milli Takım'ın kalesini yeniden geri almak yer alıyor. 2014 yılında Volkan Babacan'a devrettiği kaleyi tekrar geri almayı hedefleyen başaralı kaleci kendi takımında performansını üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber