Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Aralık 2017 - 15:34 Yorum: 0

Kan davası yüzünden hastanede bırakılan bebeğin cenazesi alındı

Diyarbakır'da kan davası yüzünden hastanede bırakıldığı ileri sürülen bebeğin cenazesi dün ailesi tarafından alınarak toprağa verildi.

Kan davası yüzünden hastanede bırakılan bebeğin cenazesi alındı

Diyarbakır'da kan davası yüzünden hastanede bırakıldığı ileri sürülen bebeğin cenazesi dün ailesi tarafından alınarak toprağa verildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Karacadağ bölgesindeki bir köyde yaşayan hamile kadın, geçtiğimiz hafta aniden başlayan doğum sancıları nedeniyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine getirilmişti. Burada acil ameliyata alınan kadın, bir kız bebeği dünyaya getirmişti. Ancak durumunun kritik olması nedeniyle yoğun bakım ünitesinde kuvöze alınan bebek, yapılan müdahalelere rağmen Perşembe akşamı hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine hastane yetkilileri aileyi arayarak, bebeklerinin hayatını kaybettiğini ve cenazesinin alınmasını istemişti. Ancak ailenin köylerinde yaşanan kan davası yüzünden güvenlik nedeniyle evden çıkamadıklarını ve cenazeyi alamayacaklarını söylediği ileri sürülmüş, morgda bekletilen bebeğin cenazesi almaya giden dayısına da teslim edilmemişti. Bebeğin cenazesi, dün almaya giden ailesine teslim edildi. Cenaze, köy mezarlığında toprağa verildi.

Bebeğin yakını M.A., "Bebek geçen hafta dünyaya geldi. Bebeğin durumu iyi olmadığı için hastaneye yatırdılar. Yaşanan arazi anlaşmazlığı yüzünden kardeşim hayatını kaybetmişti, yeğenim ve bir kardeşim de yaralanmıştı. Taziye olduğunu ve olaydan dolayı hastane yönetimine biz bekleyemeyeceğimizi söyledik. Hastane yönetimi bunun üzerine bize her gün hastaneye gelmemizi istedi. Biz de gelemeyeceğimizi ve önemli bir şey olursa gelebileceğimizi söyledik. Bebekle ilgili hastaneden telefonla bilgi alıyorduk. Bir hafta sonra vefat ettiği bilgisi geldi. Akşam olduğu için şuanda gelemeyeceğimizi söyledik. Cenazeyi gündüz vakti gelip alacağız dedik. Cenazeyi aldık, defnettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber