Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Kanalı alttan birleştirecek yeni menfez çalışması yapılacak

Atatürk Caddesi Anıt önü Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi ile Yunus Emre Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni menfez...

Kanalı alttan birleştirecek yeni menfez çalışması yapılacak

Atatürk Caddesi Anıt önü Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi ile Yunus Emre Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni menfez çalışması yapılacaktır.

Çalışmalara istinaden altyapı kurumlarına ait altyapı şebeke hatlarında da deplase çalışmaları yapılacak. Söz konusu çalışmalar altyapı deplaseleri de dahil olmak üzere, yarın sabah 09.00'da başlayıp 20.11.2016 tarihinde tamamlanacak. Bu süreler içerisinde yol kontrollü olarak tek şeritten, gerekli durumlarda ise tamamen trafiğe kapatılacak.

Bu nedenle söz konusu güzergahı kullanacak araç sürücülerinin 7 Ekim-20 Kasım 2016 tarihleri arasında alternatif güzergahları kullanmaları, oluşabilecek sorunları önlemiş olacaktır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber