Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 10:38 Yorum: 0

Kapatılan eğitim kurumlarında ek tespit çalışması yapılıyor

Kayseri'de, FETÖ'ye bağlı olan ve daha önce kapatılan eğitim kurumlarında polis ekiplerinin nezaretinde vergi dairesi ve defterdarlık tarafından ek tespit...

Kapatılan eğitim kurumlarında ek tespit çalışması yapılıyor

Kayseri'de, FETÖ'ye bağlı olan ve daha önce kapatılan eğitim kurumlarında polis ekiplerinin nezaretinde vergi dairesi ve defterdarlık tarafından ek tespit çalışması başlatıldı.

Sabah saatlerinde Kayseri Vergi Dairesi'nden vergi denetçileri polis ekiplerinin eşliğinde, daha önce kapatılan ve eğitim öğretime son verilen okullarda ek denetim yapmak için yola çıktı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ'ye bağlı olduğu belirlenen ve kapatılan okullarda ek tespit çalışmalarının yapılacağı öğrenildi. Yapılacak olan çalışmalar neticesinde belirlenecek olan varlıkların devlete geçiş işlemlerinin gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber