Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 19 Ocak 2016 - 13:27 Yorum: 0

Karaciğer Nakli Hastanesi’nin Resmi Açılışı Yapılacak

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi’nin Resmi Açılışı Yapılacak

Karaciğer Nakli Hastanesi’nin Resmi Açılışı Yapılacak

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi’nin Resmi Açılışı Yapılacak

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesi, Öğrenci Merkezi, Olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Kale Su Sporları Merkezi’nin açılış törenine üç Bakan katılacak.

23 Ocak 2016 Cumartesi günü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde düzenlenecek olan “Toplu Açılış Töreni” ile Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesi, Öğrenci Merkezi, Olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Kale Su Sporları Merkezi’nin resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılış törenine yoğun katılım bekleniyor.

Organ naklinde başarılı bir performans gösteren, özellikle karaciğer naklinde dünya ikincisi olan Turgut Özal Tıp Merkezi, dünyada bir ilke imza atarak şimdi de TÖTM Karaciğer Nakli Hastanesi’ni hizmete açıyor. TÖTM Karaciğer Nakli Hastanesi, dünyanın tek organ nakline mahsus hizmet veren ilk hastanesi olma özelliği taşıyor.

Açılış Töreni’nin 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimlik katında saat 12:00’de gerçekleştirileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber