Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:08 Yorum: 0

Karalar: “Hizmet Masa Başında Yapılmaz”

Küçükdikili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Karaoğlan, dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı...

Karalar: “Hizmet Masa Başında Yapılmaz”

Küçükdikili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Karaoğlan, dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

Dernek başkanı Karaoğlan, mahalleri ile ilgili eksikleri paylaşmak üzere makama geldiklerini söyledi. Yıllarca mahallerinin sorunla boğuştuğunu belirten Karaoğlan, "Ben Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karaları yakından takip ediyorum. Kendisi sürekli olarak "ben sıradan bir belediye başkanı olmayacağım" diyor. Aslında bunu hareketleri ile de kanıtlıyor. Sürekli olarak halkın arasında. Bizler dernek olarak başkanımızı ziyaret edip sorunlarımızı iletmek istedik. Sağ olsun bizleri kırmayarak kabul etti" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Küçükdikili bölgesinin önemli sorunları olduğunu ve bu sorunları bizzat mahalleri gezerek gördüğünü ve birçoğunun çözüme kavuştuğunu ancak alanın büyüklüğünden ve imkanlardan ötürü bazı sorunların çözüm aşamasında olduğunu belirtti. Karalar, "Başkanın da söylediği gibi sürekli olarak halkın arasında olmaya gayret gösteriyoruz. Zaten halktan insanlar olduğumuz için başkan olduktan sonra halktan kopmamız söz konusu dahi olamaz. Ben Küçükdikili'ye çok gittim. Seyhan büyük bir ilçe, sürekli olarak sahada olup çalışmaları ve mahallerdeki eksikleri yerinde görüyorum. Sayın Karaoğlan, dernek yönetimi olarak bizleri ziyaret etti, sorunlarını iletti. Ancak sorunlar masa başından çözülmez. Ben önümüzdeki hafta Küçükdikili'yi başkan yardımcılarım ve ilgili müdürlerim ile ziyaret edip sorunları yerinde görüp anında çözeceğim" şeklinde konuştu

Karalar: “Hizmet Masa Başında Yapılmaz”

Karalar: “Hizmet Masa Başında Yapılmaz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber