Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 10:13 Yorum: 0

"Kardeş Okulum da Okusun"projesi

Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, "Kardeş Okulum da Okusun" projesi kapsamında Ovacık Prof.

'Kardeş Okulum da Okusun'projesi

Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, "Kardeş Okulum da Okusun" projesi kapsamında Ovacık Prof. Dr. Necdet Tekin İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarete Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü Temsilcisi Sena Özyay, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Berkay Tınmaz, Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Okul Müdürü Suat Öz, Müdür Yardımcısı Barış Öktem, Fotoğrafçılık Kulübü Danışman Öğretmenleri Seçil Pişkinoğlu ile İnci Yılmaz Şimşek ve Felsefe Öğretmeni Enis Balkan katıldı. Kardeş okuldaki öğrencilere kitap hediye eden okul heyeti daha sonra Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri ile öğrencilerle sohbet ederek vakit geçirdiler.

Ortaokul Müdürü Seçkin Adak ve Müdür Yardımcısı Sezen Ece, kendi imkanları ile oluşturdukları prototip Z-Kütüphanenin oluşturulması konusunda tüm öğretmenlerin özveri ile çalıştığını, kitap seçimi ve kitapların sınıflanarak yerleştirilmesi konusunda da Türkçe Öğretmeni Sırma Korkmaz İnce'nin büyük emeği olduğunu belirttiler.

"Yaptığımız işlerin yankılarını görmek bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor"

Projeyi hazırlayan öğrencilere teşekkür eden Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Suat Öz, "Sosyal sorumluluk projemizi hazırlayan kulüp öğrencilerine kulüp danışman öğretmenleri İnci Yılmaz Şimşek ile Seçil Pişkinoğlu'na ve fotoğrafçılık kulübü öğrencilerine tekrar teşekkür ederim. Bu proje sayesinde köy okullarımız ile bir araya geliyoruz, köy okullarına destek oluyoruz. Projemizin diğer okullara da örnek olduğunu duyduk. Yaptığımız işlerin yankılarını görmek bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.

"Kardeş Okulum da Okusun"projesi

"Kardeş Okulum da Okusun"projesi

"Kardeş Okulum da Okusun"projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber