Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

Karesi yeşile doyacak

Karesi Belediyesi okul, park ve cami bahçeleri gibi insanların yoğun olarak kullandığı hemen her noktada, bitkilendirme, sulama, budama, temizlik ve kuru ot...

Karesi yeşile doyacak

Karesi Belediyesi okul, park ve cami bahçeleri gibi insanların yoğun olarak kullandığı hemen her noktada, bitkilendirme, sulama, budama, temizlik ve kuru ot biçimi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yeni nesillere temiz ve yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına tüm imkanlarını seferber eden Karesi Belediyesi, ilçede adım atmadık yer bırakmadı. İlçe genelindeki park ve yeşil alanlarda bitkilendirme, budama, toprak takviyesi, çim alan oluşturulması gibi çalışmalar yapan Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin daha yeşil hale ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca kullanım ömrünü tamamlayan kent mobilyalarını da yeniliyor. Belirli program dahilinde yapılan çalışmalar, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına kazandırılıyor.

Karesi yeşile doyacak

Karesi yeşile doyacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber