Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Kargılı Yazar Anılarını Kitaplaştırdı

Çorum'un Kargı ilçesinde doğan, yıllarca özel dershanelerde yabancı dil öğretmenliği ve yabancı holdinglerde üst düzey yöneticilik yapan Mustafa Küçükçakan...

Kargılı Yazar Anılarını Kitaplaştırdı

Çorum'un Kargı ilçesinde doğan, yıllarca özel dershanelerde yabancı dil öğretmenliği ve yabancı holdinglerde üst düzey yöneticilik yapan Mustafa Küçükçakan çocukluğundan bu güne kadar yaşadıkları olayların yer aldığı "Değrimenimden Mektuplar" isimli anı kitabı Ağustos ayında okuyucularıyla buluşacak.

1962 yılında Kargı'da doğan Mustafa Küçükçakan İlk, orta ve lise eğitimini Kargı'da tamamladı. Çeşitli üniversitelerden mezun olduktan sonra özel dershanelerde yabancı dil öğretmenliği ve yabancı holdinglerde üst düzey yönetici olarak çalıştı.

'Değirmenimden mektuplar" yazarın ilk kitabı Ağustos ayı içinde okuyucularıyla buluşacak. Berlin, Tokyo Pekin ve Los Angeles hikayelerini yurtdışında çalıştığı süre içinde yazdı. Ayrıca Köyümden hikayeler isimli kitabının tüm hikayeleri Kargı'da geçiyor. Çeltik,bamya tarlaları,mahalle maçları,Kargı Serispor,Kargı yaylası,Kargı'nın unutulmaya yüz tutmuş eski insanlarını,lakaplarıyla birlikte ölümsüzleştiriyor.

Yazarın "Değirmenden Mektuplar" isimli kitaplarında olaylar mizahi bir dille işlenirken trajik bir sonla bitiyor. Eleştirmenlerin Aziz Nesin'e benzettiği Mustafa Küçükçakan'ın birbirinden ilginç hikayelerine ulaşmak için mustafakucukcakan.blogspot.com adresinden ulaşılabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber