Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Kars'ta istihdam edilecek işsiz aranıyor

KARS (AA) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce ''Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri 10'' Projesi kapsamında satış görevlisi ve ahşap montaj elemanı mesleklerinde...

Kars'ta istihdam edilecek işsiz aranıyor

KARS (AA) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce ''Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri 10'' Projesi kapsamında satış görevlisi ve ahşap montaj elemanı mesleklerinde yüzde 50 istihdam garantili kurslar açılacak.

Toplam 160 gün sürecek teorik ve pratik eğitimlerle işsizler hem meslek sahibi olacak hem de teorik eğitim ile pratik işbaşı eğitimlerinde günlük 25 lira alacak.

Ayrıca Genel Sağlık Sigortası prim gideri de program süresince Çalışma ve İş Kurumu tarafından karşılanacak.

Programı başarı ile bitiren kursiyerlerin en az yüzde 50'si talepte bulunan firmalar tarafından istihdam edilecek.

Ahşap montaj elemanı ve satış görevlisi kurslarına katılmak isteyen işsizlerin 19 Mart Perşembe gününe kadar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden ya da www.iskur.gov.tr adresinden kurs seçme işlemini yapmaları gerekiyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber