Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Kartepe’de çalışmalar devam ediyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sorunların giderilmesi için hummalı bir çalışma yapıyor.

Kartepe’de çalışmalar devam ediyor

Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sorunların giderilmesi için hummalı bir çalışma yapıyor. Yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ekipler, alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda asfalt ve parke çalışması yapıyor. Alt yapı çalışması ardından üst yapı düzenlemelerinin bir ayağı da Maşukiye mahallesinde Kakao sokak üzerinde gerçekleştiriliyor. Ekipler, Kakao sokak üzerinde 280 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 560 metre bordür ve bin 400 metrekare de parke taşı döşeyerek yolu kullanıma sundu. Alt yapı çalışması sonrası bozulan üst yapı iyileştirmeleri kapsamında da, Balaban mahallesinde yolları kilitli parke taşları ile tamir etti.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek, yeniliklere ve gelişmelere açık, geleceği planlayan, hızlı ve kaliteli hizmet bilinci ile çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız halka hizmet yolunda insana ve çevreye duyarlı, sonuç ve çözüm odaklı, vatandaş memnuniyetini ve güvenini artıracak çalışmalarımız soğuk ve yağışlı havalar öncesi durmaksızın sürecek" dedi.

Kartepe’de çalışmalar devam ediyor

Kartepe’de çalışmalar devam ediyor

Kartepe’de çalışmalar devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber