Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:13 Yorum: 0

Kartepe’de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe’de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi ekipleri Ramazan bayramı öncesi yol bakım ve onarım ekipleri ilçe genelindeki yollardaki iyileştirme çalışmalarının bir ayağını da Dumlupınar mahallesinde yaptı. Ekipler mahalle genelinde bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında bozulan parkeleri yenileyerek tamir ve bakımlarını yapıyor. Bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntıları parke tamiratları ile çözen belediye ekipleri belirlenen iş programı çerçevesinde bayrama kadar ring halinde yolları taramaya devam edecek.

Ekipler ayrıca ilçe genelinde asfalt yama çalışmalarını da kendi ekip ve ekipmanlarıyla aralıksız sürdürüyor. Ramazan ve sıcak yaz günlerine rağmen belediye ekipleri belirlenen program dahilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışmalarını hız kesmeden gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama ekipleri Dumlupınar, Çepni ve Arslanbey Mahallelerindeki çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı İbrahim Üzülmez, "Vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz üst yapı çalışmaları karşısında halkın memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber