Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Kayak merkezlerinde son durum

Türkiye'deki kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Uludağ ve Kartalkaya'da, en düşük kar kalınlığı ise 22 santimetreyle Yıldıztepe'de ölçüldü

Kayak merkezlerinde son durum

ERZURUM (AA) - Türkiye'deki kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Bolu'daki Kartalkaya'da ve Bursa'daki Uludağ'da kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Uludağ ve Kartalkaya'yı, 150 santimetreyle Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi, 145 santimetreyle Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi, 122 santimetreyle Kocaeli'ndeki Kartepe Kayak Merkezi izledi.

Diğer kayak merkezlerindeki kar kalınlıkları, Erzurum'daki Konaklı'da 106, Palandöken ve Kastamonu'daki Ilgaz kayak merkezlerinde 105, Elazığ'daki Hazarbaba'da 100, Kars'taki Cıbıltepe'de 80, Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde 22 santimetre ölçüldü.

Kayak merkezlerindeki en düşük ve en yüksek sıcaklık tahminleri ise şöyle:

Merkez 27.03.2015 En Düşük En Yüksek
Davraz KSY 4 7
Erciyes GSY -1 6
Ilgaz KKY -4 7
Kartalkaya SY 2 8
Kartepe SY 4 9
Palandöken PB -4 -1
Cıbıltepe PB -5 2

(KSY-Kuvvetli Sağanak Yağışlı, GSY-Gökgürültülü Sağanak Yağış, KKY-Karla Karışık Yağmur, PB-Parçalı Bulutlu, ​SY-Sağanak Yağış)

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber