Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Mart 2019 - 12:53 Yorum: 0

Kaybolan 10 yaşındaki Ömer’in cansız bedenine ulaşıldı

Mardin'in Derik ilçesinde dün öğle saatlerinde kaybolan 10 yaşındaki Ömer Azak'ı bulmak için başlatılan arama çalışmalarında derede boğulmuş şekilde...

Kaybolan 10 yaşındaki Ömer’in cansız bedenine ulaşıldı

Mardin'in Derik ilçesinde dün öğle saatlerinde kaybolan 10 yaşındaki Ömer Azak'ı bulmak için başlatılan arama çalışmalarında derede boğulmuş şekilde cansız bedenine ulaşıldı.

Derik ilçesi Dumanlı Mahallesinde oturan Ömer Azak, dün öğle sıralarında evden oynamak için dışarı çıktı. Azak, eve dönmeyince aile mahallede arama çalışması yaptı ancak, çocuk bulunamadı. Bunun üzerine aile saat 16.00'da durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ilçede arama çalışması yaparken, belediye hoparlöründen çocuğun eşkalı verilerek kayıp olduğu anons edildi. Arama çalışmaları sırasında jandarma ekiplerine Mardin AFAD ekipleri de destek verdi. İlçede en son Dumanlı Mahallesinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan çocuğun, dereye düşme ihtimali üzerine de o bölgede arama çalışması yapıldı. Yapılan çalışma sonucunda Derik Böğrek köyü 6'ıncı kilometresinde Ömer Azak'ın derede boğulmuş vaziyette cansız bedeni bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber