Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Eylül 2014 - 17:03 Yorum: 0

Kaymakam Ali Katırcı'ya veda yemeği verildi

Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, düzenlenen programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla vedalaştı

Kaymakam Ali Katırcı'ya veda yemeği verildi

SAMSUN (AA) - Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, düzenlenen programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla vedalaştı.

Katırcı, ilçe merkezindeki bir tesiste düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, yaklaşık 3.5 yıl ilçede görev yapmasının ardından veda vaktinin geldiğini söyledi.

Bafra'da iyi işler yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Katırcı, "Sivil toplum örgütleri ile Bafra için kararlar aldık. Mutlaka iyi hatırlayacağımız dostluklar, güzellikler ve anılar olacak. Bafra bizi sevdi, bundan şüphem olmadı. Bu veda yemeğine katılan herkese ailem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer konuşmaların ardından Katırcı ve eşi Hacer Katırcı'ya çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yemeğe, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Garnizon Komutan Vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Yıldırım, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu , mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber