Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Kaymakam Atasoy, Kaya ailesini ziyaret etti

MUŞ (AA) - Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, tümör, cilt kanseri ve kemik erimesi hastalığıyla mücadele eden 13 yaşındaki Arzu Kaya'nın ailesini ziyaret etti.Atasoy, Saltukgazi Mahallesi'nde...

Kaymakam Atasoy, Kaya ailesini ziyaret etti

MUŞ (AA) - Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, tümör, cilt kanseri ve kemik erimesi hastalığıyla mücadele eden 13 yaşındaki Arzu Kaya'nın ailesini ziyaret etti.

Atasoy, Saltukgazi Mahallesi'nde oturan Enver ve Gülşen Kaya çiftini ziyaret ederek, devletin şefkatli elinin artık Arzu'nun üzerinde olacağını söyledi.

Arzu'nun tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Atasoy, şöyle konuştu:

"Bu kızımızın durumu bizleri derinden üzdü. Valilik ve kaymakamlığımız, Arzu kızımızın tedavisi ve diğer ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar gidermeye çalışacaktır. Biz devlet olarak Arzu kızımızın tüm ihtiyaçlarını bundan sonra karşılayacağız. Allah'ın izniyle kızımız iyileşecek ve ben kızımızla beraber tenis maçı yapacağım. Eviniz için de ben gereken neyse yapmaya söz veriyorum. Çatısını da ben yaptıracağım. Allah devletimize zeval vermesin, devletimiz bu yüzden var."

Atasoy'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Enver Kaya ise "Kızımın hastalığından haberdar olan hayırsever vatandaşlar beni arayarak yardım etmek istediklerini söyledi. Anladım ki daha insanlık ölmemiş. Bizlere kucak açan başta valiliğimiz, kaymakamız olmak üzere beni arayarak yardım sözü veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Artık benim kızımın da yüzü gülecek inşallah" diye konuştu.

Küçük yaşta adını bilmediği birçok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan Arzu da "Benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah ben de tedavi olur, arkadaşlarımla oyunlar oynarım. İyileştikten sonra okuyup doktor olmak istiyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber