Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Eğitim 26 Mart 2020 - 10:18 Yorum: 0

Kaymakam Çiçek: "Kitap okuma kampanyası devam ediyor"

Kütahya'nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, uzaktan eğitimde öğrencilere ailelerinin destek olmaları çağrısında bulunurken, öğrencilere de kitap okuma...

Kaymakam Çiçek: 'Kitap okuma kampanyası devam ediyor'

Kütahya'nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, uzaktan eğitimde öğrencilere ailelerinin destek olmaları çağrısında bulunurken, öğrencilere de kitap okuma kampanyasının devam ettiğini ve bol bol kitap okumaları tavsiyelerinde bulundu.

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, tüm öğrenci ve velilere seslenerek, Korona virüs salgınıyla yoğun mücadele edildiği bir dönemde uzaktan eğitiminin önemine değindi.

Kaymakam Çiçek ayrıca, 2023'e 2023 sayfa aç kitap okuma kampanyasının devam ettiğini, öğrencilerin evlerinde kitap okumaya devam etmesini, süreç atlatıldıktan sonra kültür ve tarih gezilerinede aynen devam edileceğini ifade etti.

Çiçek yaptığı açıklamada, "Küresel Korona virüs salgınıyla tüm dünya ülkeleriyle birlikte mücadele ettiğimiz bu günlerde öncelikle sizlere uyarıları dikkate alarak kurallara uyduğunuz ve bu sayede kendinizin,ailenizin ve ilçemiz halkının sağlığını koruduğunuz için çok teşekkür ederim. Evde kalarak sosyal izolasyonu sağlarken ailevi ve milli değerlerimizi geliştirebilir, bilimin ve aklın önemini çok daha iyi anladığımız bu küresel pandemi zamanını en etkin şekilde değerlendirerek kendimizin ve çocuklarımızın gelişimleri için bir fırsata çevirebiliriz.Birçok bilim insanı buluşlarını, birçok yazar kitaplarını, birçok ressam, şair, sanatkâr eserlerini evlerinde uzun müddet kaldıkları dönemlerde insanlığa armağan etmiştir. Öğrencilerimizin uzaktan eğitim saatlerini dikkatle takip etmeli ve okulun her yerde ve her zaman devam ettiği bilinciyle ders saatleri dışındaki zamanlarda da çocuklarımızla birlikte evlerimizde deneyler yaparak, bitki yetiştirerek, yemek yaparak, resim yaparak, gelişimleri için uygun belgesel ve sinemalar izleyerek, birlikte oyun oynayarak ve kitap okuyarak planlı ve başarılı bireyler olmaları için gereken desteği sağlamalıyız" diye konuştu.

Çiçek, "29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramı itibariyle başlattığımız ve 23 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecek olan "Cumhuriyetten Millî Egemenliğe 2023 e 2023 Sayfa Aç" projesi de bu süreçte öğrencilerimiz için kişisel ve eğitsel bir destek sağlayacaktır. Projemiz devam etmektedir, öğrencilerimizin ve siz değerli velilerimizin okudukları kitapların sayfa sayılarını bu süreçte de alacak ve hedefimize ulaşanlar ile bu süreç atlatıldıktan sonra, kaldığımız yerden, tarihi ve kültürel yerlere düzenlediğimiz gezilerimize devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber