Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Şubat 2020 - 11:08 Yorum: 0

Kaynaşlı Halkı Mazlumların Yanında

DÜZCE (İHA) – Kaynaşlı Müftülüğünün öncülüğünde başlatılan İdlib'e yardım kampanyasında Kaynaşlı Belediyesi ve Kaynaşlı Gençlik Derneğinin...

Kaynaşlı Halkı Mazlumların Yanında

DÜZCE (İHA) – Kaynaşlı Müftülüğünün öncülüğünde başlatılan İdlib'e yardım kampanyasında Kaynaşlı Belediyesi ve Kaynaşlı Gençlik Derneğinin de katkıları ile Kaynaşlı'dan toplanan bir tır dolusu yardım İdlib'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Suriye'de yaşayan Müslümanların zor günler yaşadığı dönemde Kaynaşlı'da İdlib Yardım kampanyası başlatıldı. Kadınların Çocukların, masum sivillerin yaşadığı zor durum nedeniyle Kaynaşlı Müftülüğü, KAynaşlı belediyesi ve Kaynaşlı Gençlik Derneği harekete geçerek yardım toplama kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Kaynaşlı halkının destekleri ile bir tır dolusu yardım malzemesi bugün Kayanşlı'dan İdlib'e gitmek üzere yola çıktı. Eski Belediye meydanında Kaynaşlı Müftülüsü, Kaynaşlı Belediye Başkanı, KAynaşlı Gençlik Derneği yönetimi toplanarak dualar eşliğinde yardımları İdlib'e gönderdi. Önümüzdeki haftalarda Elazığ'da yaşayan depremzedeler için toplanan yardımların da yola çıkacağı bildirildi.

Kaynaşlı Halkı Mazlumların Yanında

Kaynaşlı Halkı Mazlumların Yanında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber