Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ocak 2021 - 09:08 Yorum: 0

Kayserispor, Uğur Demirok’u açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Demirok ile iki yılı opsiyonlu...

Kayserispor, Uğur Demirok’u açıkladı

Hes Kablo Kayserispor, Uğur Demirok'u kadrosuna kattığı açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Demirok ile iki yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Uğur Demirok ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar anlaşmıştır. Anlaşmanın hem Uğur Demirok'a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Yeni transfer Uğur Demirok, "Anadolu'nun güçlü ve başarılı kulübü olan Kayserispor'la yeni, başarılarla dolu bir serüven. Allah Mahcup etmesin inşallah" dedi.

Uğur Demirok, ligin 19.haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı kadrosunda yer alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber