Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Kayserispor'da Altınordu mesaisi

Teknik direktör Dumlupınar: "Altınordu maçını kazanarak, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz"

Kayserispor'da Altınordu mesaisi

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Altınordu maçını kazanarak, iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulüp, PTT 1. Lig'de Altınordu ile hafta sonu yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalışma yaptı.

İdmandan önce AA muhabirine açıklamalarda bulunan Dumlupınar, PTT 1. Lig'de şampiyon olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig hedeflerine adım adım ilerlediklerini vurgulayan Dumlupınar, şöyle devam etti:

"Bucaspor deplasmanından galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. Ancak galibiyeti unuttuk ve pazar günü oynayacağımız Altınordu maçını düşünmeye başladık. Altınordu maçını kazanarak, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını ifade eden Dumlupınar, hazırlıkları tam kadro sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kayserispor, Altınordu maçı hazırlıklarına yarın yapacağı tek antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber